Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Com ho fem?

Sóm voluntaris!

Correu electrònic Imprimeix PDF

El nostre és un projecte de treball real i concret en el qual hi desitgem sumar totes les voluntats possibles de participació.
L’associació està formada tant per persones individuals com per entitats que contribueixen solidàriament en diferents àmbits d’actuació:

  • Persones amb diferents realitats professionals i personals que voluntàriament i de forma desinteressada dediquen part del seu temps lliure a organitzar i/o participar activament en tot el suport i ajut necessari per dur a terme l’estada dels nens i nenes bielorussos al nostre país.

  • Persones que participen activament en l’acolliment d’un menor

  • Persones que com a socis/es mitjançant contribucions econòmiques ajuden a cobrir les despeses i fan possible que es pugui sufragar el cost del viatge, estada, acompanyaments, etc.

  • Empreses i entitats que col·laboren amb mitjans econòmics, tècnics, etc.

Totes les persones que formem part de l’Associació: Volem compartir la nostra il·lusió en aquest projecte solidari que considerem d’un profund compromís social, en l’actuació  d’àmbits de suport a la infància, d’assistència sanitària i de sensibilització del medi ambient.
Ens agradaria aconseguir que l’acció voluntària pogués ser al més efectiva possible.
És per aquest motiu, que fem una crida a totes aquelles persones amb vocació solidària, amb il·lusió i capacitat  per ajudar-nos en el nostre projecte.
Aquest projecte no intenta assolir res més que el que tota persona voldria per a la seva vida, per als seus éssers estimats: Aconseguir millorar la qualitat de vida del màxim nombre de nens i nenes afectats per la forma de vida, condicions ambientals insalubres del lloc d'on provenen, i al fet d’estar dia a dia sotmesos a un alt risc de patir en el futur malalties incurables.
Com diu el refrany: “Jo en el lloc de l’altre, seria l’altre”.
El fet de contribuir amb qualsevol aportació per ajudar a aquest projecte ens ajuda a tots a sentir-nos partícips en la construcció d’una societat millor per a tothom, una societat més justa, més solidària, més harmoniosa amb les diferències i amb les desigualtats, amb més esperança de futur, de salut, de vida.
I perquè no quedi en l’oblit una paraula amb significat propi, un mite, un símbol.
TXERNÒBIL, una catàstrofe en procés, perquè no es coneix encara el veritable abast dels danys, especialment per a la salut de nou milions de persones que viuen en aquest territori encara contaminat.
Si  vols,  vincula’t i participa.
Estem a la teva disposició, per facilitar-te tota la informació que necessitis.
Moltes gràcies pel teu interès

Mireia Busquets Vllanova, secretaria voluntària de l'associació

 

Qui està en línia?

Tenim 30 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)